Hospice Koningshove biedt een warme, huiselijke omgeving voor mensen in hun laatste levensfase. De bouw van dit hospice is gestart op 1 maart 2024, en het project wordt met overtuiging gesteund door lokale ondernemers en de gemeenschap.

Onze bijdrage

Bij Velux Elektrotechniek zorgen wij voor de volledige elektrotechnische infrastructuur van Hospice Koningshove. Dit omvat onder andere de aanleg van verlichting, stroomvoorziening en andere essentiƫle installaties. Onze expertise en toewijding zorgen ervoor dat het hospice beschikt over veilige en betrouwbare elektrotechnische voorzieningen.

Waardevolle samenwerking

De samenwerking met Waaijerbouw en andere betrokken partijen is cruciaal voor het succes van dit project. Wij zijn vereerd om deel uit te maken van een initiatief dat zoveel betekent voor de gemeenschap en de zorgsector.

Velux Elektrotechniek: betrokken en betrouwbaar

Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze projecten. Het ondersteunen van de bouw van Hospice Koningshove is een voorbeeld van hoe wij bijdragen aan belangrijke maatschappelijke initiatieven. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen.

Voor meer informatie over Hospice Koningshove en updates over de bouw, bezoek de website van Hospice Koningshove.